Dret d’admissió

Amb el procediment d’admissió s’ha d’assegurar el dret individual de tots els participants per una jornada festiva i de qualitat, compensadora de les desigualtats personals, econòmiques i socials i afavoridora de la integració a la nostra terra.
Doncs, garantim la transparència del procés i l’efectivitat del dret de tothom a manifestar el seu desig, així com en el marc esmentat, el dret d’escollir un pais independent i amb caràcter propi.

Per tot això hem acordat que no s’admetrà cap representació de cap formació política, com tampoc acceptarem cap exhibició malintencionada que pugui afectar negativament la principal intenció de l’acte.

Anuncis

6 responses to “Dret d’admissió

 1. albert marti

  cap a la independencia. SOM UNA NACIO.

 2. Yoli

  No, no ho som, nació nomes n’hi ha una , va quedar molt clar amb l’estatut, nosaltres som un pais i em d’estar orgullosos, aixi no conseguireu res, nomes acumular mes odis ..

  • Miquel

   Nosaltres som NACIÓ i som PAÍS. Si tú creus que per tindre una HISTÒRIA que ens otorga aquests privilègis abans que a l’Estat Espanyol, mereixem ser odiats per algú…, pot ser que s’ho repensin, que s’estudien la vertadera història de la Nació Catalana i alehores se n’adonaran que mereixem ser respectats; ningú amb criteri i seny ens pot odiar. Defensem el que vam ser i el que volem tornar a ser: un PAÍS LLIURE.

 3. Sergi Tarrida Cotti

  Però que t’empatolles Yoli, si de cas de país només n’hi ha un, el poble català sempre ha estat una nació i ho seguirà essent pesi a qui li pesi, això si hauries de mirar la definició de nació a qualsevol diccionari que no suigui l’espanyol que en manté una de molt diferent que a la majoria de diccionaris civilitzats del mon. Per odi el que ens tenen a nosaltres que no volem odiar ni assimilar a ningú, simplement volem ser catalans!!

 4. ferran

  Per favor! Hem de tenir clar la diferència entre un estat (com l’espanyol en el qual molempesi hi formem part i espero que per poc temps més) i de país.
  Recordo a la gent que no ho sàpiga que país és el territori d’una nació, d’un poble, i que en l’estat espanyol n’hi ha molts. Cal que ho tinguem en compte i que no caiguem en la trampa que ens paren des de Madrid. VISCA LA TERRA LLIURE.

 5. Josep-Lluís G.

  …Val, s’entén que cap pancarta, banderola … Però, ni tampoc una bossa-motxilla, “pin” o “xapa”???.

  A la jaqueta, jo duc alguna “xapa”, però no hi ha cap “mala intencionalitat”! (Bufh!) …Bé, provaré de repassar-me la vestimenta!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s