CANCEL·LACIÓ DE L’ESTELADA DEL 8 DE MAIG

Ens veiem amb l’obligació de comunicar-vos una mala notícia. Malgrat haver posat tots els nostres esforços i ganes de tirar endavant aquest projecte no hem pogut disposar de cap tipus de finançament per fer front a les despeses que representa fer un acte d’aquestes característiques.

Hem parlat amb un nombre molt extens d’entitats, però hem topat amb la dificultat de poder fer alguna cosa sense formar part, abans, d’una entitat o plataforma.

Vàrem començar a treballar el mes d’Octubre per fer realitat aquest esdeveniment, hem fet la màxima divulgació que hem pogut tenint en compte els nostres recursos, hem dipositat moltes hores, molts kilòmetres, molta burocràcia i hem parlat amb molta gent perquè ens recolzés(empreses, entitats, associacions, grups…), a nivell de divulgació hem tingut recolzament, però no hem tingut cap tipus de suport econòmic, quan vam aparèixer a mitjans com RAC1 o l’ARA, aleshores el interès de les entitats va créixer però sent ja massa tard per poder arribar a un acord de col•laboració econòmica. Es per això que després d’aquesta negativa ens veiem obligats a desconvocar la cita. No sabem que passarà en el futur, potser es faci o potser no, si més no per part nostre continuarem treballant per aconseguir-ho i aconseguir també el nostre veritable somni que és la llibertat del nostre poble, la llibertat del poble català.

Volem agrair especialment a tots aquells voluntaris que van voler ajudar-nos amb l’organització i a tota la gent que confiava amb el nostre projecte de l’estelada i que volia formar-ne part , i a les entitats que finalment han cregut en nosaltres, especialment a la Carme que ens ha recolzat i aconsellat incondicionalment.

Esperem poder-nos trobar amb tots vosaltres en un altre dia on l’estelada humana més gran del món sigui possible. I per últim disculpar-nos per la “decepció” que us pugueu endur llegint aquest comunicat.
Moltes gràcies a tots.

Només tres paraules per acabar.
VISCA CATALUNYA LLIURE!!!

Anuncis

12 comentaris

Filed under Uncategorized

12 responses to “CANCEL·LACIÓ DE L’ESTELADA DEL 8 DE MAIG

 1. darthie

  De quants diners estaríem parlant? Potser es pot fer una col.lecta!

 2. Elisenda Camps Bassets

  Sí que em sap molt greu i estic decebuda, però no decebuda amb vosaltres, només faltaria!
  Us agraeixo tot l’esforç, les hores i les ganes que hi heu dedicat i us demano que no defalliu per aquest entrebanc. Aquest país nostre necessita gent com vosaltres, amb empenta, amb ganes i amb il·lusió.
  Us tornaré a donar suport en tot allò que pugui ajudar a assolir la independència i plena sobirania de Catalunya (encara que el meu suport no pugui ser econòmic sí que ho serà en altres formes).
  Gràcies altre cop.
  Visca Catalunya Lliure.

 3. HOLA:

  Assabentat d’aquesta trista notícia con l’anul.lació de l’acte de fer l’estada, proposo com a ciutadà de carrer que feu una campnaya de recollida de diners de la gent que hi volgui col.laborar econòmicamnet per a dur a terme akest esdeveniment.

  Jo aporto 20 euros.

  gràcies i endavant per Catalunya Lliure.

 4. Xavi

  Una gran idea Jordi … crec que amb una mica de tots hi podriem arribar, hi tant que si.

  Visca Catalunya Lliure.

 5. Adolf sj Arévalo

  Moltes gracies per intentar-ho, jo també m’apunto a la recollida de diners, continuem

 6. Miquel

  El que podriem fer és una gran jornada participativa, en la qual tothom que vulgui assistir portés la seva estelada; així no caldrien els calès que no tenim pel diumenge 8 de maig.
  No estem encara a temps de convocar a tots els que voliem anar-hi diumenge?

  Vinga, animeu-vos! Ens veiem a l’Arc de Trionf!

  Vixca Catalunya LLiure!!!

 7. Laia

  Quina llàstima!

  Proposo organitzar-ho assignant “colors” a mesura que la gent s’apunti per correu, xarxes socials, etc. i decidint una mida estàndard de cartolina (A3?) i que cadascú es compri la seva.

  Amb els diners recollits se’n podrien comprar d’extres, que sempre hi haurà espontanis que no avisen.

  Espero que es pugui fer d’una o altra manera, ànims!

 8. javier

  Feu un botó de ‘donate’ i un comptador per sapiguer quan es porta ja, i no digue mai cancel·lació sino postergació!!

  ENDEVANT!!!!!!!!!!!

 9. Anna

  jo estic d’acord amb la Laia! Entre tots ho farem tot 🙂

 10. Mireia

  Ostres doncs és una llàstima!! 😦 peró com he llegit n comentaris més amunt podriem fer una col.lecta o simplement fer una trobada d’independentistes! el tema es fer por a Espanya i fer posible el nostre somni : la LLIBERTAT!!!
  Espero que una ltre dia es pugui fer.. 🙂

 11. Gemma

  La proposta de la Laia em sembla molt bé. El “cap” de l’estelada és el triangle blau i l’estel blanc que amb els primers patriotes iniciadors i compromesos ja queda oberta a les 9 barres. Aquests primers només van amb cartolines blaves i blanques, obrint el camí del cel i posant l’estel guia, la resta de gent que vagin amb dues cartolines, groga i vermella. A mida que la gent arriba cal que es vagin col·locant al llarg d’una barra groga o vermella segons convingui, que portin les dues cartolines! Si en portes dues, la cartolina que et sobra perquè ja estàs situat, la cedeixes a qui no en porti, als espontanis… La mida de la cartolina: la més gran portable: p.ex. 100 x 70
  Va vinga, no ho deixem estar!!! La iniciativa és bona tant per joves com pels nostres veterans avis republicans.
  Endavant REPÚBLICA CATALANA !!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s